Det psykologiske fakultet

Avsluttingsseremoni for fullført grad ved Det psykologiske fakultet

Velkommen til avsluttingsmarkering ved Det psykologiske fakultet!

Glade studenter som har fått tildelt vitnemål
Digital avsluttingsseremoni våren 2020
Foto/ill.:
Ingunn Voster, UiB

Kandidatar som har fullført ein grad ved Det psykologiske fakultet vert invitert til ei felles markering for å feire dette.

På avsluttingsseremonien får kandidatane høve til å feire at dei har fullført utdanning på lågare og høgare nivå saman med medstudentar, venner, familie, og representantar frå institutta og fakultetet. Me har to seremoniar i løpet av året, ein i januar og ein i juni. Avsluttingsseremoniane vert arrangert i Universitetsaulaen, etterfulgt av lett bevertning på Christie Café.

Avslutningsseremonier vår 2020

12. juni 2020 - velkomen til digital avsluttingsseremoni! På grunn av korona-utbrotet har fakultet filma ei digital markering. Fikk du ikkje sett videoen? Ta kontakt med administrasjonen så sender vi deg ei lenke.

Er du i nærleiken av campus og har Snapchat? UiB Alumni har lagt ut eit geofilter for å heidra alle kandidatar som oppnår ei grad dette semesteret. Ta det gjerne i bruk!

Dessverre kan vi ikkje møtast fysisk for å feira denne store milepælen i år. Men vi er stolte av deg, og viss du sender oss eit bilde av feiringa di med eller utan filter, delar vi det gjerne på nettsidene våre og i kanalane våre på sosiale medium.

Husk òg å melda deg inn i UiB Alumni – så held vi kontakten!

Avslutningsseremoni vår 2021

28. januar 2021

PPU og lektorutdanningane har ei eige seremoni