Det psykologiske fakultet

Åpne emner ved Det psykologiske fakultet

Her finner du oversikt over hvilke emner studenter med gyldig studierett ved UiB fritt kan melde seg opp i.

Forelesning
Foto/ill.:
Colourbox.com

Alle ordinære studenter med gyldig studierett ved UiB kan registrere seg og melde seg opp til eksamen på StudentWeb til åpne emner ved Det psykologiske fakultet. Frist for å melde seg opp til eksamen er 1. september i høstsemesteret og 1. februar i vårsemesteret.

Er du ikke student, men ønsker å ta eksamen som privatist? Se informasjonssiden for kandidater uten studierett.

Klikk på aktuelt emne i tabellen under for å se emnebeskrivelse, timeplan og pensum (OBS - velg riktig semester).

*PSYK106, PSYK109, PSYK140 tilbys også i den nye enkeltemneordningen til UiB. Disse emnene er derfor midlertidig stengt for oppmelding den 11. januar.

Vi tar forbehold om at emnetilbudet kan bli endret.

Dersom du har spørsmål om fakultetets studietilbud, kan du kontakte Informasjonssenteret.