Hjem
Click

Det juridiske fakultet

 

  

 


Studier ved Det juridiske fakultet

Juss handlar om lov og rett, om tolkning av lovar og reglar, om å oppretthalde og utvikle rettssamfunnet. Universitetet i Bergen tilbyr både eit femårig integrert masterprogram i rettsvitskap og eit toårig masterprogram. Med fullført studium blir du jurist og får graden Master i rettsvitskap. 

NYHET

Prestisjepris til Ignacio Herrera Anchustegui

Ph.d.-kandidat Ignacio Herrera Anchustegui har mottatt den prestisjetunge ‘Scholar-In-Residence Program award’.

Nyhet

Esmeralda Colombo kom på 2.plass i prestisjetung essay konkurranse

Doktorgradsstipendiat Esmeralda Colombo kom på 2.plass i Professor William R. Ginsberg Memorial Essay Contest 2016 for sin artikkel ved navn: “Enforcing International Law in U.S. Courts: The Law of the Sea Convention at Play in Kivalina.”

Nyhet

Kinasatsingen til Det juridiske fakultet er tildelt to millioner

Det juridiske fakultet har fått tildelt midler fra SIU til samarbeid med kinesiske universiteter i fire nye år. Dette betyr blant annet nye utvekslingsmuligheter for studentene.

Nyhetsbrev frå fakultetet

Interessert i kva som skjer ved Det juridiske fakultet? Vi sender ut nyheitsbrev til abonnentar to til fire gonger i året. Meld deg på e-postlista

 

Dragefjellet lærings- og formidlingssenter

Dragefjellet lærings- og formidlingssenter er Det juridiske fakultet sitt senter for utvikling av digital undervisning og forskingsformidling. Senteret blei starta våren 2015.

Senteret blir leia av fakultetets visedekan for digitalisering Knut M. Tande.

Besøk senterets nettside