Hjem
Institutt for sosialantropologi
Fagutvalg for sosialantropologi

Nyhetsbrev fra fagutvalget våren 2018

De står på for studentenes faglige og sosiale ve og vel. Her kan du lese hva fagutvalget har gjort dette semesteret.

Fagutvalg for sosialantropologi våren 2018
Bli med i fagutvalget! De ønsker representanter fra alle kull, både på bachelor- og masternivå. Bakerst f.v: Ingrid Kroken, Marte Bruem Olsen og Kjersti Simonsen. Midterste rekke f.v: Helene M. Tennebø, Gunnar Johnsen, Henriette K. Hansen og Linne Beate Sleire. Foran f.v: Karoline H. Nymo, Kjersti F. Slettemark og Nora T. Koppang.
Foto/ill.:
Fagutvalg for sosialantropologi, UiB

Hovedinnhold

Fagutvalget for sosialantropologi er bindeleddet mellom instituttet og studentene. Vi arrangerer hvert semester en rekke sosiale og faglige arrangementer! Dette semesteret har vi blant annet arrangert:

  • I starten av semesteret arrangerte vi informasjonsmøte for alle nye og gamle antropologistudenter hvor vi inviterte til pizza og uformell informasjon om hva vi i fagutvalget for sosialantropologi driver med.
  • Vi har i samarbeid med instituttet arrangert mastertreff hvor tre av våre masterstudenter fortalte om deres feltarbeid og informerte om masterprogrammet.
  • Vi arrangerte fagkritisk dag hvor vi inviterte fire paneldeltakere til samtale om antropologer i den offentlige debatt. Panelet stod for en spennende og relevant debatt og i tillegg serverte vi mat og forfriskninger.
  • Vi har arrangert to quizkvelder på Café Opera med godt oppmøte og flotte premier til vinnerne!
  • I anledning påske kjørte fagutvalget påskerebus med ulike poster og oppgaver rundt om på høyden. Premien var selvfølgelig: påskeegg!
  • Vi har også arrangert sommerfest med tropetema for alle antropologistudenter i SV kantinen.


I tillegg til våre antropologiarrangementer har vi i fagutvalget jevnlige møter hvor vi diskuterer arrangementer og relevante saker, samt kjekke sosiale arrangementer som bli-kjent fester og sommerfest. Hos oss er ingen verv er obligatorisk, men man kan stille som kandidat til bl.a. Utdanningsutvalget, Studentutvalget, og Instituttrådet i tillegg til interne verv.

Vi trenger alltid flere engasjerte medlemmer så om akkurat DU ønsker å bli med oss i neste semester så er du hjertelig velkommen på informasjonsmøte til høsten!