Hjem
Institutt for økonomi
Nyhet

Sikret Berkeley-avtale

Spennende nye utvekslingsmuligheter er på trappene for studentene ved Institutt for økonomi.

UC Berkeley
Fra og med høsten 2019 kan økonomistudenter reise på utveksling til UC Berkeley.
Foto/ill.:
www.colourbox.com

Hovedinnhold

Nylig har instituttet inngått en eksklusiv avtale med University of California, Berkeley, USA. Avtalen gjør det mulig for bachelorstudenter å reise på utveksling til den prestisjefylte amerikanske skolen fra og med høsten 2019.

Ved Berkeley får man muligheten til å velge emner fra en svært rikholdig økonomiportefølje, samtidig som man får en unik opplevelse som student ved en av verdens mest velrenommerte utdanningsinstitusjoner med på kjøpet. Dette kan virkelig skape minner for livet. 

Berkeley er en liten by, lokalisert like utenfor metropolen San Francisco. Både byen og universitetet går for å være svært liberal, og universitetets campus er kjent for å være et arnested for ungdommelig politisk aktivisme. Dette var også stedet Kronprins Haakon tok sin bachelorgrad i statsvitenskap. Han er dog langt fra å være den eneste nordmannen som har studert ved UC Berkeley.

I tillegg til Berkeley-avtalen, jobber instituttet aktivt opp mot andre utenlandske utdanningsinstitusjoner for å sikre enda flere valgmuligheter for våre studenter. I skrivende stund er man i forhandlinger med flere attraktive universiteter i Europa og USA, og nylig sluttførte man avtaler med Exeter University i Storbrittania og Københavns Universitet i Danmark. Begge vil være tilgjengelig å søke seg til høsten 2019.