Home
Student Pages
erasmus+

Pontifical University Comillas and Faculty of Law (ERASMUS+ - 3. (og 5.) studieår)

  • CountrySpain
  • TownMadrid
  • Number of exchange places8
  • Study levelBachelor
  • Exchange programmeErasmus+
  • Exchange duration1 semester

Main content

Om lærestaden

About the institution and the city

Universidad Pontificia Comillas er eit privat katolsk universitet i Madrid. Universitetet blei grunnlagt av jesuittordenen Compañía de Jesús i 1890 og har om lag 12 000 studentar. Institusjonen har godt akademisk omdøme blant anna innan rettsvitskap og industrielle ingeniørfag. Elles prioriterer dei òg internasjonalt samarbeid, primært med utdanningsinstitusjonar i Europa, Latin-Amerika, Nord-Amerika og Asia samt institusjonar tilknytt Compañía de Jesús. Universitetet har tre campusar som alle ligg i Madrid.

Madrid er hovudstad og den største byen i Spania, med eit folketal på nærare 6,5 millionar i storbyområdet. Byen ligg midt i landet, og utgjer eit viktig knutepunkt for handel og kultur. Opp gjennom tidene har Madrid hatt mykje innvandring frå andre spansktalande land i Latin-Amerika og Afrika.

Accommodation

Universitetet har ingen eigne bustader, men dei har eit kontor som formidlar kontakt og leigeavtalar både til privateigde studentheimar, den private marknaden og ulike idealistiske bustadsinitiativ.

Semester duration

September - januar og februar - juni.

Welcome to ICADE Law School

1/2

Bienvenido a la Facultad de Derecho ICADE

2/2

Information