Home
UiB Service Development

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Flytteplanen er klar

I løpet av den første uken i september skal alle i fellesadministrasjonen være på plass i Nygårdsgaten 5. Nå er flytteplanen for avdelingene klar.

Bilde av flytteesker
Alle avdelingene i fellesadministrasjonen skal være innflyttet i Nygårdsgaten 5 innen 8. september.
Photo:
Colourbox

Main content

På grunn av at UiB skal gjenbruke og flytte mange av møblene som ansatte sitter på i dag, må de fleste avdelingene ha hjemmekontor i noen uker i løpet av august og september. Se flytteplanen nederst i saken.

– Det er nå vedtatt en flytteplan over når de forskjellige avdelingene skal ha hjemmekontor, og når de skal være inne i Nygårdsgaten 5. Alle skal ha flyttet inn til den 8. september, men for å få flyttingen til å gå opp vil det skje på ulike datoer, sier programleder for UiB Tjenesteutvikling, Kathrine Brosvik Thorsen.

Erstatningslokaler i Christies gate

Selv om hovedregelen for mange vil være hjemmekontor i den perioden som er satt opp for hver avdeling, vil det være behov for enkelte å være på campus. Det arbeides  derfor med å opprette erstatningslokaler i Christies gate 13.

– Vi har fått meldt inn noen særskilte behov for å ha fast arbeidsplass på campus, og vi vet også at en del ansatte vil være innom campus på grunn av møter og annet i denne perioden. Vi ønsker å tilrettelegge for at de som trenger det, skal kunne ha et sted å sitte. Samtidig er det viktig at ansatte som ikke må være tilstede på campus, er på hjemmekontor. I erstatningslokalene vil det ikke være plass til alle samtidig, sier Thorsen.

Erstatningslokalene blir utstyrt med stoler og arbeidsbord, uten egne dataskjermer. Hvis du skal sitte her, må du derfor ta med deg laptopen din.

Oppfordrer til digitale møter

På grunn av at mange i fellesadministrasjonen må sitte på hjemmekontor, oppfordres det til bruk av digitale fremfor fysiske møter fra 14. august og frem til innflytting.

– Dette vil gjøre det enklere for alle å delta på de møtene de trenger. Vi håper alle vil bidra til å tilrettelegge for mest mulig digital samhandling i denne perioden, sier Thorsen.

Noen avdelinger trenger kun å ha hjemmekontor på selve flyttedagen, da møblene deres ikke skal flyttes til NG5. Disse er bedriftshelsetjenesten, Studieavdelingen, Forsknings- og innovasjonsavdelingen og Sekretariatet for universitetsledelsen.

Se flytteplanen for de ulike avdelingene:

AvdelingHjemmekontorFørste arbeidsdag i NG5
IT14. aug - 6. sept07.09.2023
IT (BRITA)14. aug - 3. sept04.09.2023
ØK21. aug - 5. sept06.09.2023
HR14. aug - 4. sept05.09.2023
EIA14. aug - 4. sept05.09.2023
KA21. aug- 5. sept06.09.2023
BHT7. sept08.09.2023
SA7. sept08.09.2023
FIA7. sept08.09.2023
SFU4. sept04.09.2023