Hjem
Mediebruksgruppen
Infomøte

Alt du trenger å vite om masterprogrammet i medier og kommunikasjon

Lyst til å ta en mastergrad i medier og kommunikasjon? Her får du informasjonen du trenger!

Master i medier og kommunikasjon

Produsent:
Infomedia UiB

Hovedinnhold

Hvordan brukes sosiale medier for å spre informasjon fra myndighetene under Koronakrisen? Og hvilke grupper dyrker konspirasjonsteorier i de samme kanalene? Hvordan er egentlig dekningen av klimakrisen, og hvorfor fungerer det ikke med mer informasjon? Hvordan tematiseres kriser i fiksjonsfilm, og hvilke muligheter og farer ligger i dataverktøy for overvåkning i våre dager? 

En mastergrad i medier og kommunikasjon ved UiB er nøkkelen til svarene på alle disse spørsmålene. Ved Institutt for informasjons- og medievitenskap driver vi banebrytende forskning innen retorikk, mediebruk, journalistikk og medieestetikk, og vi tilbyr et masterprogram som er tett på forskningen, og som kombinerer teoretisk innsikt og fordypning med praksisnære emner og øvelser. 

Mer om masterstudiet i medier og kommuniksjon

Tirsdag 23. mars klokken 16:15 arrangeres et Zoom-møte om søknadsprosess, om kursene vi tilbyr, om hva du kan skrive masteroppgave om, hvordan studiehverdagen er, og hva du kan bruke en mastergrad i medier og kommunikasjon til. Lenke til arrangementet: Zoom.

Rekker du ikke møtet, gjøres det tilgjengelig i etterkant.

 

 

 

 

Presentasjon fra informasjonsmøte 23.03.21