Hjem
Forskningsgruppe for mediebruk og publikumsstudier
Infomøte om medier og kommunikasjon

Alt du trenger å vite om masterprogrammet i medier og kommunikasjon

Lyst til å ta en mastergrad i medier og kommunikasjon? Her får du informasjonen du trenger!

Master i medier og kommunikasjon

Produsent:
Infomedia UiB

Hvordan brukes sosiale medier for å spre informasjon fra myndighetene under Koronakrisen? Og hvilke grupper dyrker konspirasjonsteorier i de samme kanalene? Hvordan er egentlig dekningen av klimakrisen, og hvorfor fungerer det ikke med mer informasjon? Hvordan tematiseres kriser i fiksjonsfilm, og hvilke muligheter og farer ligger i dataverktøy for overvåkning i våre dager? 

En mastergrad i medier og kommunikasjon ved UiB er nøkkelen til svarene på alle disse spørsmålene. Ved Institutt for informasjons- og medievitenskap driver vi banebrytende forskning innen retorikk, mediebruk, journalistikk og medieestetikk, og vi tilbyr et masterprogram som er tett på forskningen, og som kombinerer teoretisk innsikt og fordypning med praksisnære emner og øvelser. 

Mer om masterstudiet i medier og kommuniksjon

Tirsdag 31. mars arrangerte vi et Zoom-møte om søknadsprosess, om kursene vi tilbyr, om hva du kan skrive masteroppgave om, hvordan studiehverdagen er, og hva du kan bruke en mastergrad i medier og kommunikasjon til. Gikk du glipp av møtet kan du se et opptak i videoen i venstre marg!