Hjem
Institutt for geovitenskap
Marta Zygmuntowska

Ny fagreferent i geofag.

Marta Zygmuntowska skal styrke kontakten mellom GEO forskere og studenter, og Universitetsbiblioteket.

Hovedinnhold

Å ta ibruk alle mulighetene Universitetsbiblioteket (UB) gir er viktig både for forskere og studenter. Som nytilsatt fagreferet for geofag er det Marta Zygmuntowskas oppgave å styrke denne kontakten og synliggjøre alle mulighetene UB har å by på. Her presenterer hun seg selv og sitt oppdrag:

- Mitt navn er Marta Zygmuntowskas. Noen av dere kjenner til meg som stipendiat ved Nansen Senteret eller fra feltarbeid og kurs på Svalbard. Jeg er utdannet meteorolog fra Tyskland og har i de siste tre og halvt år jobbet med fjernmåling av sjøis her i Bergen. Etter disputasen min bestemte jeg meg for at det er tid for en ny utfordring og fra november har jeg begynt i min nye stilling som fagreferent ved Universitetsbiblioteket. Nå gleder jeg meg å hjelpe dere å gjøre en ennå bedre jobb som forsker, stipendiat eller student!

Som fagreferent i geofag er jeg kontaktperson mellom deg som er forsker eller student og Universitetsbiblioteket. Hvis du er forsker kan vi hjelpe deg med spørsmål om publiseringsrettigheter og open access eller registering og evaluering av publikasjoner (Cristin). Spesielt for stipendiater har vi et tilbudt på kurs om publisering, referanse-håndtering og hvordan bli synlig som forsker (PhDonTrack). Studenter kan få hjelp med litteratursøk (fra pensumslitteratur til artikkeldatabaser), referansehåndtering og oppgaveskriving (søkogskriv).

Har du spørsmål, er interessert i kurs, har innkjøpforslag eller trenger hjelp og veiledning i informasjonssøking? Bare ta kontakt, og jeg og de flinke kollegene mine hjelper deg gjerne! Lenke til UBs Geofag-side