Hjem
Institutt for informasjons- og medievitenskap
Nyhet

Ta ordet! vinner av fakultetets formidlingspris

– Gøy og velfortjent, sier Jens E. Kjeldsen om at Ta ordet! vant formidlingsprisen på fakultetets prisutdeling.

Jens E. Kjeldsen
Ta ordet! vinner av Det samfunnsvitenskapelige fakultets formidlingspris. Jens Kjeldsen overrekkes formidlingsprisen av dekan Knut Helland.
Foto/ill.:
Leif Ove Larsen

Hovedinnhold

– Det føles veldig bra, sier Jens om tirsdagens prisutdeling. – Folkene bak Ta ordet! er fenomenale mennesker, forskere og formidlere og har stått på for å få dette til. Det er gøy og velfortjent at vi vinner denne prisen, sier han. Vinneren av fakultetets pris mottar kr. 25 000,- og midlene gis som driftsmidler.

Viser frem instituttet

Jens mener at formidlingsprisen er viktig for å vise frem instituttet og instituttets aktiviteter.

– Prisen viser at fellesskapet verdsetter arbeidet vårt og synliggjør aktivitetene våre. Dette gir oss motivasjon til å fortsette å gjøre en innsats, forteller han og legger til:

– Men minst like viktig er at vi gjennom Ta ordet! får vist til ungdom på Vestlandet hva instituttet jobber med og kanskje vekker vi interesse hos dem til å studere medievitenskap eller retorikk, sier han.

Støtte fra Sparebanken Vest

Denne uken ble det også kjent at Sparebanken Vests allmennyttige fond støtter Ta Ordet!.

– Det er vi veldig glade for, og det gjør det mulig for oss å fortsette arbeidet med å nå ut til hele Vestlandet, sier Jens og forteller at de har ambisjoner om å være landsdekkende.

Fra instituttet er også Marit K. Bjøntegård, Eirik Vatnøy, Magnus Hoem Iversen, Ida V. Andersen, Trygve Svensson og John Magnus R. Dahl med i arbeidsgruppen til Ta ordet!