Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
Studiestart

Velkommen som ny student

Her finner du informasjon om hva som skjer i semesterstarten ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. Vi ønsker deg en super start på studiene! Stup ut i det og husk: Vi har alle vært nye en gang.

Derfor begynte de på UiB

MANGE GRUNNER: Møt noen av studentene som begynte hos oss høsten 2017. Hva skal de gjøre og hvorfor kom de til Bergen?

Semesterstart 2019:

Uke 29/30 (ca. 18. juli. - 24. juli)

• Undervisningspåmelding på igang
    • Alle nye studenter på årsstudium, bachelor og integrert master (5-årig) må registrere seg på igang. Det kommer en egen epost om dette når Samordna Opptak åpner for å akseptere studieplassen.

Uke 32 (5. - 9. august)

Uke 33 (12. -  16. august)

• Program for mottaksuken
    • Her finner du en oversikt over hva som skjer i semesterstartsuken.
  • Klassemottaket
    • Her kan du lese om vårt prisvinnende mottak av nye studenter som sikrer deg en trygg og god start på studiene. Klassemottaket foregår mandag og tirsdag i semesterstartsuken.
  • Programmøter
    • Onsdag 14. august er det programmøter for alle nye studenter på bachelor og integrert master. Her finner du når og hvor møtet for ditt program skal være.
  • Fadderuken
    • Fadderuken er et godt, studentdrevet, supplement til det ordinære mottaket og går på ettermiddagstid i semesterstartsuken. Du finner fullt program her.

Nyttige sider

• Student i Bergen
    • Informasjon om studentorganisasjoner og natur- og kulturopplevelser i byen mellom de 7 fjell.

Sosiale medier

• uibmatnat
    Offisiell Instagram for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
  • MATNAT UiB
    Offisiell Facebookside. Nyheter og arrangementer ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet.
  • Arrangementer på MatNat
    Av studenter, for studenter. Alt som skjer ved fakultetet.
  • UniBergen
    Universitetet i Bergens offisielle Facebookside.
  • UiB events
    Facebookgruppe for arrangementer ved hele UiB.
  • @UiBmatnat
    Fakultetet på Twitter