Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Ny artikkel av Per Lægreid og Tom Christensen i European Political Science Review.
Artikkel av Thor Øivind Jensen ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap. "Brukernes røst om medisiner – gjensyn med en undersøkelse om pasienterfaringer fra 1979" er publisert i første utgaven av Tidsskrift for psykisk helsearbeid 2011.
Ny artikkel av Professor Thorvald Gran i Journal of Institutional Economics, publisert av Cambridge Journals. Artikkelens fulle tittel er "John Searle on the concept of political power, the power of states and war-making: why states demand a monopoly of the organisation and use of soldiers".
Notatet er skrevet av Per Lægreid og Anne Lise Fimreite ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap/Uni Rokkansenteret, sammen med Philippe Bezes og Patric Le Lidec ved National Center for Scientific Research (CNRS,CERSA), Paris.