Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

14.juni mottok heile 16 studentar heder for innlevert masteroppgåve, på instituttet sin årlege rosefest.
«Ofte vil bransjer samarbeide bak kulissene og være enige om ikke å gjøre noe med kritikkverdige forhold, og dermed ødelegge valgfriheten.»
Professor Per Lægreid vert intervjua av Vårt Land i samband med ny rapport frå UNI Rokkansenteret om belønningssystemet i det norske helsevesenet.
Hogne Lerøy Sataøen og Marianne Nikolaisen Solbakk med ny artikkel i MAGMA tidsskrift for økonomi og ledelse.
Ralf Kirchhoff disputerer fredag 6. september 2013 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen “Tyske sykehusleger i Norge i et institusjonelt perspektiv”.
Forskargruppeseminar leia av Svein Michelsen 23.08.13 klokka 10.15-12.00
Mye makt og lite innsikt. Ingen god kombinasjon hos norske politikere som ivrer etter å sette spor etter seg, uttaler Per Lægreid til NRK.
Stat og styring refererar frå årets Statsviterkonferanse med innlegg frå Per Lægreid og Kristin Rubecksen.
Siden de rødgrønne overtok makta har det norske byråkratiet vokst kraftig. Staten ansetter flere byråkrater for å kontrollere hverandre, sier professor Per Lægreid.
Forskergruppen Kunnskap, Politikk og Organisering (KPO) inviterer til oppstartsseminar førstkommende fredag 16.08.13 med innlegg frå Oddgeir Osland, leder ved Senter for profesjonsforskning (SPS) ved Høgskolen i Oslo og Akershus
Fredag 16. august har nye studentar ein gylden anledning til å bli betre kjent med Instituttet for administrasjon og organisasjonvitenskap.
New book from Ishtiaq Jamil, Steinar Askvik, and Tek Nath Dhakal(Eds.). Including chapter by Tor Halvorsen.
Nordiske Organisasjonsstudier nummer 2 – 2013 er nå kommet med mellom anna minneord for Paul G. Roness.
Book chapter from Dag Arne Christensen, Tom Christensen, Per Lægreid and Tor Midtbø in the book Crossing Boundaries in Public Management and Policy The International Experience
Last publication from Paul G. Roness, together with Per Lægreid and Vidar Rolland in International Journal of Public Administration.