Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

The NOMA and NUFU programmes are coming to an end. Norwegian and Asian project participants met in Bangladesh to discuss achievements, challenges and the way ahead.
Artikkelen "Risk assessment and domestic violence – how do child welfare workers in three countries assess and substantiate the risk level of a 5-year-old girl?" ble publisert 10. september 2013.
New article from Anne Lise Fimreite, Per Lægreid, Lise H. Rykkja & Peter Lango in Studies in Conflict & Terrorism.
Alf Inge Jansen og Audun Offerdal, begge professor emeritus ved instituttet for adm.org, med kronikk om kommunesamanslåing saman med Bjarne Jensen frå Høgskulen i Hedmark.
Marit Skivenes har publisert en artikkel i European Journal of Social Work sammen med Tarja Pösöa og Anne-Dorthe Hestbæk. Marit Skivenes has published an article in European Journal of Social work. The article was written with Tarja Pösöa and Anne-Dorthe Hestbæk.