Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

The NOMA and NUFU programmes are coming to an end. Norwegian and Asian project participants met in Bangladesh to discuss achievements, challenges and the way ahead.
Artikkelen "Risk assessment and domestic violence – how do child welfare workers in three countries assess and substantiate the risk level of a 5-year-old girl?" ble publisert 10. september 2013.
Årets NEON konferanse finner sted i Bergen 27. - 29. november. Det skal feires 10 års jubileum siden nettverket ble stiftet.
Ole Andreas Danielsen disputerer torsdag 19. september for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen på avhandlingen: ”On the Composite Dynamics of Transnational Regulatory Spaces”.
New article from Anne Lise Fimreite, Per Lægreid, Lise H. Rykkja & Peter Lango in Studies in Conflict & Terrorism.
Det nærmar seg frist for å sende inn abstrak og frist for redusert påmeldingsavgift for årets NEON konferanse, som finn stad her i Bergen.
Alf Inge Jansen og Audun Offerdal, begge professor emeritus ved instituttet for adm.org, med kronikk om kommunesamanslåing saman med Bjarne Jensen frå Høgskulen i Hedmark.
Per Lægreid and Werner Jann are chairing a workshop at the ECPR Joint Sessions in Salamanca, Spain 10-15 April 2014. The topic of the workshop is:Administrative organization and the welfare state: wicked issues and the challenges of accountability, legitimacy and coordination.
Marit Skivenes har publisert en artikkel i European Journal of Social Work sammen med Tarja Pösöa og Anne-Dorthe Hestbæk. Marit Skivenes has published an article in European Journal of Social work. The article was written with Tarja Pösöa and Anne-Dorthe Hestbæk.