Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

I nærare sytti prosent av sakene der barn skal takast frå foreldra, er barns stemme nesten fråverande. – Eit urovekkande høgt tal, seier professor Marit Skivenes.
Per Lægreid and Simon Neby (Uni Research) have published an article on “Gaming, Accountability and Trust: DRGs and Activity-Based Funding in Norway” in the journal Financial Accountability & Management.
Marit Skivenes har sammen med Anne-Mette Magnussen (HiB) publisert artikkelen “The Child’s Opinion and Position in Care Order Proceedings: An Analysis of Judicial Discretion in the County Boards’ Decision-Making” i tidsskriftet International Journal of Children's Rights.
Ivar Bleiklie, Gigliola Mathisen Nyhagen, Jürgen Enders og Benedetto Lepori har bidratt med et kapittel i boken «Towards European Science: Dynamics and Policy of an Evolving European Research Space».
Jacob Aars har sammen med Hilmar Langhelle Mjelde, Bjarte Folkestad og Dag Arne Christensen publisert en valgrapport om det norske kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015. Artikkelen er trykket i tidsskriftet Regional and Federal Studies.