Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Marit Skivenes og Katrin Križ har fått tildelt pris for beste artikkel av tidsskriftet International Social Work for artikkelen "Challenges for marginalized minority parents in different welfare systems: Child welfare workers’ perspectives".
Marit Skivenes og Sissel C. Trygstad har publisert artikkelen Whistleblowing in Local Government: An Empirical Study of Contact Patterns and Whistleblowing in 20 Norwegian Municipalities i tidsskriftet Scandinavian Political Studies.
Per Lægreid og Lise H. Rykkja har skrive og medforfatta to bokkapittel i boka Public Administration Reforms in Europe; The View from the Top, redigert av Gerhard Hammerschmid, Steven Van de Walle, Rhys Andrews og Philippe Bezes . Boka vert publisert i slutten av Juni.
Stipendiat Helge Renå har skrevet en artikkel i siste nummer av Stat & Styring der han stiller spørsmål ved ukritisk bruk av survey-undersøkelser i samfunnsforskningen.
The Department will offer a PhD Course in Democracy and Citizenship in Education this fall. Deadline for application is September 9th.