Det psykologiske fakultet

Studiehverdag ved Det psykologiske fakultet

Har du spørsmål studiene? Lurer du på hvor lesesalen er, eller har du spørsmål om eksamen? Her finner du informasjonen du trenger for å administrere studiene dine.

Semesterregistrering

Frist for semesterregistrering og vurderingsmelding i Studentweb er:

• 1. september for høstsemesteret
  • 1. februar for vårsemesteret

OBS! Legg merke til at noen emner har tidligere oppmeldingsfrist. Informasjon om dette finner du i emnebeskrivelsene.

Timeplaner og pensumlister

Timeplaner og pensumlister for det neste semesteret publiseres i emnebeskrivelsene på våre nettsider 1. juni og 1. desember.

Eksamen

En oversikt over tidspunkt og sted for eksamen publiseres på UiBs nettsider i begynnelsen av hvert semester.

Det psykologiske fakultet ønsker å legge best mulig til rette for en god studiehverdag for våre studenter.

Åpne emner

Her finner du oversikt over hvilke emner studenter med gyldig studierett ved UiB fritt kan melde seg opp i.

Leter du etter noe annet?

Les mer om studiehverdagen ved Det psykologiske fakultet på sidene under.