Hjem
Institutt for sammenliknende politikk
Sampol290: Praksisbedrift

Impact Hub Bergen

Impact Hub Bergen arbeider for å fremme sosial innovasjon ved å støtte gründere som har løsninger for en bedre verden.

Impact Hub Bergen
Foto/ill.:
Impact Hub Bergen

Impact Hub Bergen er en møte- og arbeidsplass (coworkinghus) for mennesker som ønsker å ha en positiv effekt på samfunnet. Vi er en del av det globale Impact Hub nettverket, som har over 100 Hub`er og 16000 medlemmer i over 50 land. Impact Hub Bergen ble en del av nettverket i 2008, og er en av de første coworkinghusene i Norge. Vi åpnet dørene i 2011, og har siden den gang bidratt til at mange gründere har lykkes med å realisere sine ideer.

I tillegg til å støtte sosial entreprenører, bruker vi sosialt entreprenørskap som et verktøy for å støtte opp under og inkludere marginaliserte grupper i Bergen. Målet er å forbedre folks sin livskvalitet og samtidig forminske det økologiske fotavtrykket. Vi tilbyr programmer designet for å skape bedre løsninger på systemiske utfordringer ved å koble mennesker på tvers av sektorer og arbeider systematisk med å forstå komplekse samfunnsutfordringer slik at vi kan lage løsninger basert på brukernes behov.  

Som praksisstudent hos Impact Hub Bergen kan du ta del i research og kommunikasjonsarbeid, bidra til utforming av programmer og hjelpe oss å støtte våre medlemmer og deres virksomheter.

https://bergen.impacthub.net/