Hjem
Institutt for sammenliknende politikk

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO)

Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) er en paraplyorganisasjon for pasient- og brukerorganisasjoner av funksjonshemmede, kronisk syke og deres pårørende.

FFO
Foto/ill.:
FFO

Hovedinnhold

Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) er en paraplyorganisasjon for pasient- og brukerorganisasjoner av funksjonshemmede, kronisk syke og deres pårørende. Vår fremste oppgave er å bidra til at funksjonshemmede og kronisk syke kan leve gode og likestilte liv.  Dette gjør vi gjennom interessepolitisk påvirkning og medvirkning i utvikling av politikk og tjenesteutvikling.

 

Kontakt med Storting, regjering og off. nasjonale myndigheter og kommunikasjon ut mot befolkningen (presse og media) er måten vi jobber på. Du kan lese mer om vårt arbeid på www.ffo.no  eller på Facebook @funksjonshemmede.

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum i hyggelige og tilgjengelige lokaler. For våren 2021 ønsker vi oss en praksisstudent som kan bidra med planlegging av FFOs arbeid mot Stortingsvalget 2021. Dette innebærer planlegging av kampanjer knyttet til de tema som vi mener bør være en del av valgdebatten og utforming av kommunikasjonsbudskap og planlegging av valgkampaktiviteter. Vi ser derfor etter studenter som både ønsker å lære mer om vårt interessepolitiske arbeid men også bidra aktivt med egen kunnskap og erfaring i vår budskapsutforming og måter å kommunisere dette på.

Dersom du har spørsmål, så kan du ta kontakt med:

Lilly Ann Elvestad, generalsekretær         tlf. 926 08 314 eller

Berit Therese Larsen, interessepolitisk leder       tlf. 938 66 582