Hjem
SAPIENCE
News

Team SapienCE årsrapport 2022

SapienCE sin årsrapport for 2022 er nå tilgjengelig. Årets rapport oppsummerer arbeidet fra våre verdensledende forskere fra senteret ble etablert i 2017 og frem til i dag. Bli med på reisen vår!

Picture of scientists from SapienCE doing fieldwork
SAPIENCE PÅ FELTARBEID: I denne årsrapporten kan du blant annet følge SapienCE-teamet på utgraving forskjellige steder i Sør-Afrika.
Foto/ill.:
SapienCE

Hovedinnhold

I årets rapport kan du følge Team SapienCE på feltarbeid flere steder i Sør-Afrika. Du kan lese om den banebrytende forskningen, og få innblikk i hvordan forskerne samarbeider på tvers av disipliner for å bringe oss nærmere en forståelse av hvordan og når vi ble moderne mennesker slik vi er i dag.

Professor Christopher Henshilwood, direktør for Centre for Early Sapiens behaviour (SapienCE), er stolt over teamet og alt de har oppnådd i løpet av sin første periode. Noe som også gjenspeiler seg i det store antallet vitenskapelige publikasjoner som er publisert i et bredt spekter av prestisjetunge tidsskrift.

"Jeg er stolt over at SapienCE fortsetter å utvikle seg som et sterkt, samlet team, og jeg har full tillit til at både vitenskapelige og administrative ansatte vil fortsette å levere forskning av høyeste kvalitet i årene som kommer".

Last ned årsrapporten for 2022 nedenfor.

SapienCE sin årsrapport for 2022 kan lastes ned her