Hjem
Det samfunnsvitenskapelige fakultet
BACHELOR- OG MASTERSEREMONIEN 2022

Staselig feiring av våre studenter

Rekordmange kandidater fra Det samfunnsvitenskapelige fakultet deltok på årets vitnemålsseremoni i Håkonshallen den 10. juni 2022.

Neste
Alle bachelorkandidater ca 220 stykker, samlet i borregården ute ved Håkonshallen. Mange ler og holder diplomet over hodet.
Rekordmange bachelorkandidater fra Det samfunnsvitenskapelige fakultet deltok på årets vitnemålsseremoni i Håkonshallen den 10. juni 2022.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
1/9
Oversiktsbilde inne i en fullsatt Håkonshall. Prosesjon med dekanatet i forkant. Instituttledere i forkant og bachelorkandidater i salen.
Visedekan for utdanning Kristine Jørgensen (til venstre) og dekan Jan Erik Askildsen (til høyre) åpner seremonien.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
2/9
Bilde av alumn og hovedtaler Åsta Llanos-Ytre.Hun står ved talerstoen fremme i Håkonshallen
Hovedtaler på bachelorseremonien var ved Åsta Llanos-Ytre. Tidligere student på faget sammenliknende politikk. Nå jobber hun som seksjonssjef i Utdanningsetaten i Oslo kommune.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
3/9
Kandidat i medie- og interaksjonsdesign, John Le, var studenttaler under bachelorseremonien  ved talerstolen i Håkonshallen.
Bachelorkandidat i medie- og interaksjonsdesign, John Le, leverte en flott tale til sine medstudenter.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
4/9
To smilende, festkledde bachelorstudenter, Thomas og Rebekka viser frem sitt diplom. De står ute i borregården ved Håkonshallen.
Thomas Berntzen og Rebekka Obrestad var med på årets bachelorseremoni i Håkonshallen.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
5/9
Seksjonssjef Hilde Rognås, dekan Jan Erik Askildsen oppe på podeiet i Håkonshallen. En bunadkledd student mottar sitt diplom, mens medstudenter står fint på podiet.
Rekordmangen kandidater gav seksjonssjef Hilde Maria Rognås rokordmange navn å lese opp. Dekan Jan Erik Askildsen tok seg av håndhilsing og gratulasjoner.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
6/9
Hovedtaler på Masterseremonien, Tina Søreide, alumn og direktør ved Konkurransetilsynet ved talerstolen i Håkonshallen.
Alumn og direktør for Konkurransetilsynet, Tina Søreide, var hovedtaler under masterseremonien.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
7/9
Studenttaler på masterseremonien Jefferson Rajah ved talerstolen.
Årets studenttaler på masterseremonien var Jefferson Rajah, fra Singapore.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
8/9
Alle masterkandidatene samlet på podiet i Håkonshallen. Alle smiler og viser frem diplomet sitt.
Over 110 masterkandidater ble med på fellesbilde etter seremonien. Gratulerer til alle!
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
9/9
Tilbake

Hovedinnhold

Bachelorseremonien

Aldri før har så mange kandidater deltatt på bachelorseremonien ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet. I alt 222 studenter og rundt 110 gjester møtte opp for å markere avslutningen på bachelorstudiene for årets kandidater i en fullsatt Håkonshall.

Det var tidligere student Åsta Llanos-Ytre som var årets hovedtaler. Hun fortalte både om sine erfaringer fra studiene og om hvordan hun har fått bruk for sin utdanning i sammenliknende politikk i arbeidslivet. Hun jobber nå som seksjonssjef i Utdanningsetaten i Oslo kommune.

Kandidat i medie- og interaksjonsdesign, John Le, var studenttaler under bachelorseremonien. I sin tale la han spesielt vekt på tre egenskaper som var relevante for de som har studert gjennom koronatiden og som vil være nyttige i fremtiden; utholdenhet, samhold og tilpasningsevne. 

Masterseremonien

På masterseremonien ble det også satt rekord i antall kandidater. Hele 115 kandidater og rundt 220 gjester deltok på den høytidelige feiringen i Håkonshallen.

Alumn og direktør for Konkurransetilsynet, Tina Søreide, var hovedtaler under masterseremonien. Hun tok sin master i samfunnsøkonomi i 1998 ved UiB, og leverte sin doktorgrad i økonomi fra NHH i 2006. Hun har vært forsker ved Chr. Michelsens Institutt (CMI), og har mellom annet jobbet med antikorrupsjon for Verdensbanken. Hun gav en inspirerende tale til kandidatene under seremonien.

Årets studenttaler var Jefferson Rajah, fra Singapore. Han har dette semesteret fullført sin master i systemdynamikk, samtidig som han har vært undervisningsassisten på flere av fagene ved systemdynamikk. Rajah avsluttet talen sin med et sitat fra filmen «Legally Blond», dermed var stemningen satt før alle kandidatene fikk komme frem og motta sin gratulasjon og diplom.