Hjem

Etter- og videreutdanning

Ledige plasser på videreutdanning for lærere

Videreutdanning for lærere 2019-2020

Universitetet i Bergen tilbyr videreutdanning for lærere gjennom Kompetanse for kvalitet-ordningen. Hovedopptak gjennom Utdanningsdirektoratet med søknadsfrist 1. mars. Suppleringsopptak til ledige plasser åpner i mai.

Faglig-pedagogisk dag 2019
Faglig-pedagogisk dag 2019

Lærernes store kunnskapsfest

Nærmere 1000 lærere fikk inspirasjon og faglig påfyll under Faglig-pedagogisk dag 1. februar. Med nærmere 90 forelesninger, seminar og workshops var det mye å velge i.

Tok vidareutdanningskurs ved UiB

Ville lære meir om kulturforskjellar

Åshild Eiken Dahle jobbar som helsesøster og var nyfiken på korleis kulturforskjellar påverkar kommunikasjonen i møte med barn og foreldre på helsestasjonen. Vidareutdanningskurset Fleirkulturell forståelse og kommunikasjon ga henne både nokre svar og meir å undre seg over.

Språkstudier på nett
Nytt kull i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB høsten 2018

Med hjerte for det kinesiske språket

– De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB.

UiB Alumni - nettverk for tidligere og nåværende UiB studenter

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!