Hjem

Etter- og videreutdanning

Tok vidareutdanningskurs ved UiB

Ville lære meir om kulturforskjellar

Åshild Eiken Dahle jobbar som helsesøster og var nyfiken på korleis kulturforskjellar påverkar kommunikasjonen i møte med barn og foreldre på helsestasjonen. Vidareutdanningskurset Fleirkulturell forståelse og kommunikasjon ga henne både nokre svar og meir å undre seg over.

Språkstudier på nett
Nye studenter klare for nettstudier i arabisk ved Universitetet i Bergen

Klare for å lære seg arabisk

Å kunne snakke arabisk i møte med offshorekolleger, pasienter i hjemmesykepleien eller i arbeid med menneskerettigheter og internasjonal politikk. De nye studentene på nettstudiet i arabisk har ulike planer og ambisjoner for arabiskstudiene etter denne høsten.

Språkstudier på nett
Nytt kull i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB høsten 2018

Med hjerte for det kinesiske språket

– De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB.

Ny videreutdanning for lærere
UiB starter opp videreutdanningskurs for lærere om undervisning i kontroversielle tema

Hvordan ta opp kontroversielle tema i undervisningen?

– Hva lærere ser som kontroversielle tema er ikke nødvendigvis det samme som elevene opplever som kontroversielt, sier førsteamanuensis i religionsvitenskap Marie von der Lippe. Nå starter hun og tre kolleger opp videreutdanningskurs for lærere om undervisning i kontroversielle tema.

Videreutdanning for lærere
Ledige plasser på videreutdanning for lærere

Kompetanse for kvalitet 2018-2019

Universitetet i Bergen tilbyr videreutdanning for lærere i matematikk, naturfag, norsk og spansk gjennom Kompetanse for kvalitet-ordningen. Opptaket for 2018-2019 er no avsluttet og vi tar ikke inn nye studenter. Nytt opptak blir fra mars 2019, for studieåret 2019-2020.

UiB Alumni - nettverk for tidligere og nåværende UiB studenter

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!