Hjem
Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Suksess for vitnemålsseremonien

Fredag 11. september var dagen for årets vitnemålsseremoni på SV-fakultetet.

Hovedinnhold

Høytidssteming i "Egget"

Selve vitnemålsseremonien ble avholdt i "Egget" med fanfarer og hilsningstaler. Studentene ble ropt frem og fikk overrakt vitnemålet sitt av Dekanus og instituttlederne foran et fullsatt auditorie av venner og familie.

Hovedtaler var tidligere sammenliknende politikkstudent og nå sjefsredaktør i Bergens Tidende Trine Eilertsen. I sin tale vektla hun at det er nettpp nå, etter endt utdanning, at læringskurven blir skikkelig bratt. Hun tok utgangspunkt i sine egne drømmer om jobb og karriere, og understreket at drømmejobben ikke alltid er slik man forventer den skal bli. I møtet med arbeidslivet blir en bedre kjent med seg selv og verdien av sin kompetanse. Videre sa hun at noe av det viktigste utdanningen gir er evnen til å tilegne seg ny kunnskap og håndtere endring.   

 

Pinnemat, Arme Riddere og kulokk

Mottakelsen på SV-bygget etter seremonien var noe løsere i snippen. Gjestene ble servert pinnemat og fikk høre Manskoret Arme Riddere underholde. Koret ble sterkt utfordret da Dekanus Knut Helland avsluttet sin velkomsttale med et tradisjonelt kulokk i fasett til allmen begeistring.

 

Se flere bilder fra seremonien her.