Home
Research Group in Social Pharmacy

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Forskning

Fem millioner til Senter for farmasi i Bergen

Senter for farmasi ved UiB feirer støtte på fem millioner kroner til å gjøre studentene bedre forberedt til et stadig endrende arbeidsliv ved å bygge ferdigheter innen kommunikasjon og innovasjon.

Senterlederen Reidun Lisbet Skeide Kjome
Kjempeglad: Leder for Senter for farmasi, Reidun Lisbet Skeide Kjome, gleder seg til å jobbe inn nye elementer i farmasiutdanningen
Photo:
Tore Rasmussen Steien

Main content

Senter for farmasi ved Universitet i Bergen (UiB) får 4 991 800 kroner av Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning) til prosjektet FREMFARM –Å utdanne farmasøyter klare til å møte morgendagens utfordringer. 

 Senterleder Reidun Lisbet Skeide Kjome stråler over de gode nyhetene.

— Vi er KJEMPEGLAD for å få midlene! Dette er noe vi har veldig lyst til å jobbe med og har snakket om lenge, men ikke har hatt ressursene til å prioritere. Dette gir oss anledning til det! sier hun begeistret i en e-post til NFT.

Senteret starter med forberedelser umiddelbart, satser på en større kickoff-samling før jul og håper de første endringene for studentene kommer neste høst.

Fortsett å lese her