Hjem
Institutt for sosialantropologi
Antropologer i arbeidslivet

Jobbsøkerkurs for antropologistudenter

Hvilken kompetanse utvikler man med grad i sosialantropologi – og hvordan formidle dette til potensielle arbeidsgivere? Fagutvalget inviterer til kurs i søknadsskriving for antropologistudenter.

Collage forskning sosialantropologi
Foto/ill.:
Kjersti Simonsen, Tareq M. Hasan, Mari Korsbrekke, Ståle Knudsen, Iselin Å. Strønen, Anna Szolucha, Alessandro Zagato, Amalie Tveit, Nora Haukali, Bjørn Enge Bertelsen

Hovedinnhold

Velkommen til jobbsøkekurs for antropologistudenter!

Hva kan man egentlig bruke utdannelsen til? De fleste spør seg dette i løpet av studietiden. Hvilke jobber kan man søke på? Hvilken kompetanse får man som antropologistudent – og hvordan formidle dette til potensielle arbeidsgivere?

Vi har invitert antropolog og rådgiver i direktoratet for høyere utdanning og kompetanse Karoline Opåsen og antropolog og seniorkonsulent Nina Bergheim Dahl til et uformelt, hands-on seminar hvor vi ser på konkrete utlysninger og søknader som eksempler. Om du har en utlysning du lurer på er aktuell, eller om du har en søknad under utvikling - ta det med!

Kurset er først og fremst ment for studenter på siste semester av bachelor- eller masterprogrammet, men andre interesserte studenter er også hjertelig velkomne.

Kom og få pizza, aktuelle stillingsutlysninger og, ikke minst, nyttige verktøy for overgangen mellom studier og arbeidsliv!

Les mer og bekreft gjerne at du kommer på facebook-arrangementet vårt.

Med vennlig hilsen
Fagutvalg for sosialantropologi