Home
Student Pages
bilateral

School of Oriental and African Studies (SOAS), University of London and Faculty of Law (BILATERAL - 5. studieår - LLM)

  • CountryUnited Kingdom
  • TownLondon
  • Number of exchange places5
  • Study levelMaster
  • Exchange programmeBilateral
  • Exchange duration2 semester

Main content

Om lærestaden

About the institution and the city

The School of Oriental and African Studies (SOAS) er eit offentleg forskingsuniversitetet, og ein del av det føderale University of London. Universitetet blei grunnlagt i 1916 og fokuserer på humaniora, språk og samfunnsvitskap relatert til Asia, Afrika og Midtausten. SOAS har om lag 5000 studentar. Blant skulen sine alumnar er Aung San Suu Kyi og kronprinsesse Mette-Marit. Hovudcampus ligg i Bloomsbury i sentral-London, medan ein mindre campus ligg i Islington, ein 20 minutts gåtur unna.

London er hovudstaden i Storbritannia, og har over åtte millionar innbyggarar. Byen er ein av dei best besøkte i verda, og har mykje å by på, både museum, parkar, førestillingar, arkitektur, det eldste undergrunnsbanenettverket i verda, musikk, sport, shopping og kulinariske opplevingar frå alle verdshjørne.

Accommodation

Over halvparten av SOAS-studentane leiger bustad på den private marknaden. Universitetet har òg studentbustader som ligg eit stykke frå campus.

Semester duration

Det akademiske året er delt inn i trimester, med forelesingsperiodar og eksamensavvikling i tidsromma september - desember, januar - mars og april - juni.

Information