Home
Student Pages
bilateral

University of Portsmouth and Faculty of Law (BILATERAL - 3. studieår)

  • CountryUnited Kingdom
  • TownPortsmouth
  • Number of exchange places4
  • Study levelBachelor
  • Exchange programmeBilateral

Main content

Om lærestaden

About the institution and the city

University of Portsmouth er eit offentleg breiddeuniversitet med røter tilbake til 1869. Det er delt inn i fem fakultet og har om lag 29 000 studentar. Meir enn 5000 av desse er internasjonale studentar.

Portsmouth er ein av dei to største byane i Hampshire, og er saman med Southampton ein av dei to store hamnebyane søraust i England. I Portsmouth bur det litt over 200 000 menneske, mens i området South Hampshire som omfattar området kring både Portsmouth og Southampton bur det heile 1,5 millionar menneske.

Portsmouth har ei rik maritim historie og ei vakker kystlinje med flotte promenadar, strender og utsiktspunkt. Portsmouth er ein pulserande by med moderne kultur, inkludert museer, galleri, teater og eit livleg natteliv. Det er et flott reisemål for historieentusiaster, sjøfartsinteresserte og alle som ønsker å oppleve en engelsk kystby med sjarm og karakter.

Accommodation

Universitetet har fleire studentbustader som utvekslingsstudentar kan søke om plass på. Bustadkontoret kan òg gje råd til studentar som ønsker å finne bustad på den private marknaden.

Semester duration

September til januar, og januar til juni.

Information