Home
Student Pages
erasmus+

Académie royale des Beaux-Arts de Bruxelles and The Art Academy ¿ Department of Contemporary Art (ERASMUS+)

  • CountryBelgium
  • TownBruxelles
  • Number of exchange places1
  • Study levelBachelor
  • Exchange programmeErasmus+
  • Exchange duration1-2 semester

Main content

Om lærestaden

About the institution and the city

Académie royale des Beaux-Arts de Bruxelles vart grunnlagt i 1711, og er ein av dei eldste skulane innan kunst i Europa. Kunstskulen ligg i sentrum av den internasjonale og fleirspråklege byen Brussel. Her har ein diverse program til både bachelor- og mastergrad for meir enn 500 studentar innan design, kunst og media. I kunst finst det spesialisering i teikning, inngravering, litografi, maleri, fotografering og skulptur, for å nevne noko. På bachelornivå tilbyr ein 15 forskjellige kurs innan kunst.

Brussel er hovudstaden i Belgia og er eit viktig administrativt sentrum for Den europeiske unionen. Byen har om lag 177 000 innbyggarar, og er kjernen i hovudstadsregionen Brussel med om lag 1,2 millionar menneske. Brussel er omslutta av den nederlandsktalande provinsen Flamsk Bramant, og er offisielt tospråkleg med fransk og nederlandsk. Forutan det politiske livet her, er byen velkjend for god sjokolade, øl og vaflar.

Accommodation

Lærestaden har ikkje eigne studentbustadar, så ein må belage seg på å finne bustad sjølv. Relevante lenker finst på ARBA-ESAs nettsider.

Semester duration

september - januar

januar - juni

Information