Home
Pensjonistforeningen

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Pensjonistforeningen, UiB

Hytter

Main content

Universitets hytter fordeles etter søknad blant universitetets ansatte. Når trekning er foretatt kan pensjonistene leie hytter i perioder som ikke er tildelt, det er da førstemann til møllen for å få leie disse periodene.

Det er 5 trekninger ila. et år og det gjøres ganske lang tid på forhånd (2-3 måneder) så det vil være mulig å planlegge fram i tid også for pensjonistene.

Statistisk vil det være utleid til ansatte i skolens ferier og i helgene, men mange midtuker står ledig. Butten (den minste hytten) er også en del ledig i helger. 

Pensjonister som har UiB-konto får informasjon om ledige perioder på hyttene ved å gå inn på hyttekalenderen for den enkelte hytte på internett: https://skjema.app.uib.no/hytter/f?p=106:32:3728565797666770::NO

De som ikke har UiB-konto eller ikke har internett kan kontakte Eiendomsavdelingen v/ Randi Higraff på 55 58 49 05 / 55 58 49 00 og få høre når det er ledig hytte.

Dersom de finner en periode de ønsker å leie så kontakter de Eiendomsavdelingen v/ Randi Higraff på Randi.Higraff@uib.no eller tlf. 55 58 49 05 / 55 58 49 00 og oppgir hvilken periode de ønsker å leie.

Eiendomsavdelingen v/ Randi Higraff legger pensjonisten inn manuelt som leietaker (IT-avdelingen må opprette personen i systemet - gjøres bare første gangen), ber om å få oppgitt fakturaadressen og gir informasjon om henting av nøkler m.m.