Home
The Organisation Development Project

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Styringsgruppens anbefalinger til de fire siste delprosjektene

Styringsgruppen for Ou-prosjektet har behandlet de fire siste delprosjektene, og gitt sine anbefalinger til universitetsdirektøren.

illustrasjon av UiB uglen i blått

Main content

Styringsgruppen for Organisasjonsutviklingsprosjektet har i møte 27.april behandlet rapportene fra følgende arbeidsgrupper:

 

7: Forskerutdanningen – tilrettelagt for faglige ambisjoner og god gjennomføring

8: Internasjonal studentutveksling - gode tilbud, god støtte, god tur!

9: Kvalitet i internasjonal rekruttering – validering av vitnemål

10: Målrettet profilering av universitetets faglige virksomhet

 

Vedlagt følger til orientering referat fra styringsgruppens behandling av rapportene. Her framgår de prioriteringer og merknader styringsgruppen fremmet i sine vedtak.

Referat fra styringsgruppemøte 27.april: Behandling av delprosjekt 7, 8, 9 og 10

 

Veien videre

Styringsgruppens anbefalinger er nå oversendt universitetsdirektøren som grunnlag for universitetsledelsens videre arbeid med gjennomføringen av prosjektet.

 

I det videre arbeidet skal det foretas grundige vurderinger og prioriteringer av hvilke tiltak som kan gjennomføres både på kort og på lengre sikt for å oppnå en god utvikling av de sentraladministrative tjenestene. På noen områder er det nødvendig å konkretisere og dimensjonere tiltakene for å styrke universitetsdirektørens beslutningsgrunnlag. På andre områder er det enklere tiltak som de sentrale avdelingene kan gjennomføre. 

 

Prosjektet vil som tidligere fortsette et tett informasjons- og kommunikasjonsarbeid rettet mot fakultetene, avdelingene, fagforeningene og verneombudene