Det humanistiske fakultet
markering

Prisseremoni ved Det humanistiske fakultet

Vi ønsker ansatte, studenter og andre feststemte velkommen til feiring av fakultets prisvinnere.

Utsnitt av uglefrise
INVITASJON: Studenter og ansatte inviteres til prisseremoni på Sjøfartsmuseet torsdag 26. januar 2023.
Foto/ill.:
Utsnitt av frise på Sydneshaugen skole av kunstner Rachel E. Huglen.

Hovedinnhold

Noen av fakultetets beste folk skal markeres denne dagen – svært kompetente forskere som står for høy kvalitet i undervisning, forskning og formidling.

I en høytidelig men uformell markering på Sjøfartsmuseet får vi presentasjoner av vinnerne, det blir lett servering og vakker musikk.

Alle er velkommen til å bli med på feiringen av fakultetets prisvinnere for 2022.

Årets prisvinnere

Spurveugleprisen

• Forskergruppen i visuell kultur får spurveulgeprisen, en pris for god studiekvalitetsarbeid, for sitt arbeid med Museologifestivalen 2022; en uke med foredrag og paneldiskusjoner på Litteraturhuset og UiB-campus.

Formidlingsprisen

• Professor i kulturvitenskap Tone Hellesund får prisen for arbeidet hun har gjort for å synliggjøre forskning om kjønn, seksualitet og skeiv historie, for ulike publikum, og på et utall av arenaer.

Pris for unge forskere i humanistiske fag

• Prisen går til postdoktor i kinastudier Julia Christine Marinaccio, en sjeldent produktiv forsker som kombinerer vitenskapelig publisering med utstrakt formidlingsaktivitet.

Velkommen!