Hjem
AI ved Infomedia
AI-utdanning

AI-utdanning ved Infomedia

Institutt for informasjons- og medievitenskaps forskere og undervisere har stor kunnskap og lang erfaring i å undervise i AI-relaterte emner. Instituttet tilbyr blant annet to AI-relaterte studieprogrammer, etter- og videreutdanning, og enkeltkurs på alle nivå.

Hovedinnhold

Studieprogrammer

Infomedia var først i Norge med å tilby en bachelorgrad i kunstig intelligens. Bachelorprogrammene i kunstig intelligens og i kognitiv vitenskap tiltrekker seg hvert år et betydelig antall søkere, som ikke bare fremhever programmenes varige popularitet, men også understreker også økende etterspørsel etter fagfolk med ekspertise innen AI og relaterte fagområder:

Enkeltkurs på bachelornivå

Alle våre studenter har muligheten til å skaffe seg grunnleggende forståelse for kunstig intelligens, og bygge videre på dette i løpet av studietiden:

Vi tilbyr også kurs for universitetets ansatte og studenter som ønsker å styrke sin digitale forståelse, kunnskap og kompetanse:

PhD-kurs

Instituttet har bred kompetanse og erfaring med å arrangere kurs på PhD-nivå. I 2022 arrangerte vi Introduction to AI Ethics, INFO901, og Introcution to Learning Analytics, INFO900, for deltakere fra hele Europa.

Kontakt oss gjerne for et samarbeid.

Etter- og videreutdanning

Senter for undersøkende journalistikk leder an ved å tilby Norges første etter- og videreutdanningskurs i kunstig intelligens for journalister. Heltidsansatte journalister og redaksjonelle ledere vil kunne øke sin forståelse av hvordan AI kan brukes til undersøkende journalistikk: