Det juridiske fakultet

Informasjonssenteret ved Det juridiske fakultet

Som student ved Det juridiske fakultet skal du få den informasjonen og veiledningen du trenger i forbindelse med dine studier hos oss.

Studentmedarbeider på jobb i informasjonssenteret juss

I informasjonsenteret møter du våre hyggelige og dyktige studentmedarbeidere. Ikke nøl med å ta kontakt med oss enten det gjelder spørsmål, tips, ris eller ros!

Informasjonssenteret

Informasjonssenteret hjelper blant annet med:

Studentmedarbeidere:

• Odin Bergholt
  • Rakel Dietrichson Sæverud
  • Veronika Lundqvist

Studieveiledning

Du kan bestille time hos studieveileder ved fakultetet på informasjonssenteret, og du kan få veiledning om blant annet:

Du kan også kontakte studieveilederne pr. e-post med spørsmål: studieveileder@jurfa.uib.no

Sammen Råd og Karriere

Sammen-veilederne på Råd og Karriere tilbyr også studie- og karriereveiledning, og har i tillegg et bredt tilbudt av kurs, nettkurs og gode råd til studenter.

Studentsider

uib.no/student finner du mange nyttige lenker som hjelper deg å administrere studiene dine. Her kan du for eksempel bestille vitnemål, søke om tilrettelegging på eksamen, finne åpningstider for lesesaler og studentkantiner og mye mer.

Si fra om læringsmiljøet

UiB har innført et elektronisk system hvor du som er student kan melde i fra om læringsmiljøet. Du kan gi tilbakemelding på at noe må gjøres bedre, eller du kan melde om kritikkverdige forhold. Du kan også gi ros hvis det er noe du er spesielt fornøyd med.

IT-assistenter

IT-assistentene bistår med brukerstøtte i undervisningsrom og for studenter. De er å finne i fakultetets infosenter, og er tilknyttet universitetets IT avdeling. IT-assistentene har arbeidstid mellom kl. 10–14.

Om brukerstøtte for studenter