Det juridiske fakultet

Informasjonssenteret ved Det juridiske fakultet

Som student ved Det juridiske fakultet skal du få den informasjonen og veiledningen du trenger i forbindelse med dine studier hos oss.

infosenter juridisk fakultet.jpg

En student får hjelp av en medarbeider i infosenteret.
Foto:
Veronica Ljosheim

I informasjonsenteret møter du våre hyggelige og dyktige studentmedarbeidere. Ikke nøl med å ta kontakt med oss enten det gjelder spørsmål, tips, ris eller ros!

Informasjonssenteret

Informasjonssenteret hjelper blant annet med:

• generell informasjon om studiet og fakultet
  • timebestilling hos studieveileder
  • brukerstøtte for Studentweb og Mitt UiB
  • mottak av klager, legeerklæringer og søknader
  • rombestilling til foredrag og møtevirksomhet for studentorganisasjoner ved fakultetet (NB! Private kollokviegrupper kan ikke bestille rom på fakultetet. Kollokviegrupper kan selv bestille kollokvierom på nett)
  • søknader om stands i Vrimle

Studentmedarbeidere:

• Odin Bergholt
  • Rakel Dietrichson Sæverud
  • Veronika Lundqvist
  • Line Røvik

Studieveiledning

Du kan bestille time hos studieveileder ved fakultetet på informasjonssenteret, og du kan få veiledning om blant annet:

Du kan også kontakte studieveilederne pr. e-post med spørsmål: studieveileder@jurfa.uib.no

Sammen Råd og Karriere

Sammen-veilederne på Råd og Karriere tilbyr også studie- og karriereveiledning, og har i tillegg et bredt tilbudt av kurs, nettkurs og gode råd til studenter.

Studentsider

uib.no/student finner du mange nyttige lenker som hjelper deg å administrere studiene dine. Her kan du for eksempel bestille vitnemål, søke om tilrettelegging på eksamen, finne åpningstider for lesesaler og studentkantiner og mye mer.

IT-assistenter

IT-assistentene bistår med brukerstøtte i undervisningsrom og for studenter. De er å finne i fakultetets infosenter, og er tilknyttet universitetets IT avdeling.
IT-assistentene har arbeidstid mellom kl. 8–18.

Om brukerstøtte for studenter