Hjem
Polyfon kunnskapsklynge for musikkterapi
Arbeidsmøte

Dagen etter konferansen: Ein møtedag

Polyfon-konferansen er klyngas viktigaste møteplass og samlar svært mange av dei som er aktivt involvert i klyngesamarbeidet. Dagen etter legg vi difor til rette for arbeidsmøte i og mellom arbeidsgrupper, erfaringspanel og andre klyngeorgan.

Bobler
Foto/ill.:
Dustin Humes, unsplash.com

Hovedinnhold

Fleire av Polyfons organ har allereie prøvd ut dette med arbeidsmøte dagen etter Polyfon-konferansen, og har gode erfaringar med det.

Polyfons koordinator for brukarmedverknad, Kristianne Ervik, seier dette om erfaringspanelets praksis med å bruka dagen derpå til arbeidsmøte:

Erfaringspanelet har begynt å legge et av sine arbeidsmøter til dagen etter Polyfon-konferansen. Vi planlegger for at erfaringspanelet deltar på konferansen, så når panelmedlemmer som bor et annet sted i landet kommer hele veien til Bergen, benytter vi anledningen til å ha et fysisk arbeidsmøte. Polyfon-konferansen gir felles referanser og inspirasjon som vi kan ta med oss inn i påfølgende diskusjoner. 

Polyfon ønskjer å leggja til rette for gode arbeidsmøte for dei av Polyfons organ som ønskjer dette. Vi har allereie reservert fleire møterom i til slike arbeidsmøte. Nokre av møteromma ligg i same bygg - vegg i vegg og med felles mingleareal, andre møterom ligg i bygningar med kort gåavstand mellom kvarandre. Så her ligg alt til rette - både for gode møte innad i gruppene, og for formelle og uformelle møtepunkt mellom dei ulike gruppene.

Dersom ditt organ/di gruppe ønskjer å ha eit arbeidsmøte fredag 8. november, ta kontakt på Polyfons e-post-adresse.

_______________________________

Møtedagen er del av ein "mini-festival" i dagane rundt Polyfon-konferansen 2024, med inspirasjonsdag, konsertar og arbeidsseminar:

 

MEIR INFORMASJON OM POLYFON-KONFERANSEN