Hjem
Det samfunnsvitenskapelige fakultet
BEDRIFTSPROFILERING KARRIEREDAGEN 2023

Vis frem bedriften din!

Hvert år arrangerer Det samfunnsvitenskapelige fakultetet Karrieredag for samfunnsvitere. Dette er en unik mulighet for bedrifter å profilere seg for våre studenter.

Grafisk plakat med teksten Karrieredagen for samfunnsvitere
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Under Karrieredagen ønsker vi å gi bedrifter muligheten til å vise seg frem og komme i kontakt med våre studenter. Studenter og bedrifter møtes for samtaler om jobb og karriere. Dette er en unik mulighet for å vise seg frem for begge parter.

Det samfunnsvitenskapelige fakultet er, med over 4000 studenter, det største fakultetet ved UiB. Hvert år uteksamineres 700 kandidater  innen disse fagfeltene:

  • Samfunnsøkonomi /Informasjonsteknologi og økonomi (sivilingeniør)
  • Geografi (Naturgeografi/Miljø- og landskapsgeografi/Samfunnsgeografi)
  • Informasjon og medievitenskap (Kunstig Intelligens/Medie- og interaksjonsdesign (UX)/Informasjonsvitenskap/
    Kognitiv vitenskap/Journalistikk/Medier og kommunikasjon/Film- og TV-produksjon)
  • Politikk og forvaltning
  • Sammenliknende politikk
  • Sosialantropologi
  • Sosiologi

Studenter sitter ute på en trapp

Ved vårt fakultet utdanner studentene seg innen fagfeltene samfunnsøkonomi, medie- og informasjonsvitenskap, sammenliknende politikk, politikk og forvaltning, geografi, sosiologi og sosialantropologi.

Foto/ill.:
Silje K. Robinson, UiB

Ønsker du å profilere din bedrift på Karrieredagen 2023, er det bare å ta kontakt direkte med studentenes bedriftskomité for booking: bedkom.susv@uib.no

Fasaden til huset Ulrike Pihls hus. Gulmalt med blåhimmel i bakgrunnen. Invitasjon med hvitebokstaver står øverst på den blå himmelen.

Egen skjerm, hev/senk bord i nyoppussede lokaler

Foto/ill.:
Janne F Lønne, UiB

Karrieredagen arrangeres i flotte lokaler, i nyoppussede U.Pihl hus i Professor Keysers gate 1. Bedrifter som booker seg inn til Karrieredagen den 24. mars, får egen skjerm og arbeidsstasjon til stand. Vi har egne seminarrom, der vi ønsker å arrangerer workshops for bedrifter som har konkrete case eller oppgaver de ønsker å få løst ved hjelp av våre studenter. 

Bilde av bord og skjermen på U.Pihl

Semeinarrom til workshop med studentene.

Foto/ill.:
Janne F Lønne, UiB
Bilde av bord og skjermen på U.Pihl

Nyoppussede Ulrike Pihl hus i Professor Keysers gate 1 er samfunnsviternes studenthus og det er her vi arrangerer Karrieredagen 2023.

Foto/ill.:
Janne F Lønne, UiB