Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap

Etter å ha avtjent verneplikten visste Jan N. Bremmer mye om religion. Nå vet han mye mer. Det kan du få nyte godt av når religionsviteren besøker UiB.
UiB fikk det ærefulle oppdraget med å arrangere den første verdenskongressen i bedriftshistorie noensinne. Hele 300 deltakere fikk innholdsrike dager i Bergen.
NB! Forelesningene vil bli avholdt på seminar-/lunsjrommet i første etasje, Sydnesplassen 12/13 hele semesteret! Åpent kurs ved institutt for filosofi og førstesemesterstudier, høsten 2016.
– Å reise i Latin-Amerika er fantastisk i seg selv, men det skader ikke å kunne språket, sier Edvard Nyvoll Bjørklund. Han lærte seg spansk på utveksling i Ecuador.
Endringer i klima viser seg å ha vært av mindre betydning for teknologisk innovasjon blant steinaldermennesker enn tidligere antatt.
Thomas H. McGovern har gjort feltarbeid over store deler av verden. I september besøker professoren i zooarkeologi UiB.
Våren 2016 ba vi studentene beskrive forleserne sine. Dette er hva de skrev til oss.