Institutt for geografi

Nyhetsarkiv for Institutt for geografi

Konferansen ”The Age of Uncertainty: Climate change, water systems and social development” som arrangeres ved Universitetet i Bergen 16. – 18. februar, diskuterer forholdet mellom vann, sosial utvikling og miljø, med særlig vekt på hvordan klimaendringer påvirker vannsystemer og samfunnsutvikling. Konferansen vil finne sted på Studentsenteret i Egget, og er åpen for alle interesserte.
The pioneering History of Water series brings a much needed historical perspective to the relationship between water and society. The volumes in the series aim to show how history and development – from the birth of civilization to the present day – may be enriched, and new understandings and reinterpretations realised, by a proper awareness of the significance of water. Water issues can only be... Les mer
For tredje gong arrangerer Institutt for geografi i samarbeid med Bjerknessenteret og Folgefonni Breførarlag populærvitskapleg brekonferanse.