Hjem
Institutt for geografi

Nyhetsarkiv for Institutt for geografi

Jeg hadde lyst til å forbedre engelsken min, samtidig som jeg ville dra et sted som ikke var preget av store shopping-gater og en haug med turister. En liten by nord i Wales var derfor helt perfekt!
Jeg har studert et semester geografi og sosiologi på Université de Nantes i Nantes, vest i Frankrike. Vurderer du å reise hit på utveksling? Vær innstilt på hardt arbeid, mye forvirring og at du blir veldig flink i fransk!
Ved Institutt for geografi Universitetet i Bergen, har vi gleda av å tilby ei stilling som stipendiat for 4 år. 25 % av samla tilsetjingstid er arbeidsplikt som skal utførast ved instituttet.
Lokal forvaltning av skog blir i økende grad sett på som en viktig komponent innen miljøstyring. I den indiske delstaten Uttarakhand har en reformprosess ført til at de kvasi-tradisjonelle skogrådene har blitt obligatoriske i hver landsby. I dette doktorgradsprosjektet ser jeg på hvordan forskjellige aktører (staten, NGOer og den rurale befolkningen) ser på og prøver å påvirke reformprosessen,... Les mer