Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Paola Mattei is a University Lecturer in Comparative Social Policy and Fellow of the European Studies Centre, St Antony's College, Oxford University. She has previously held postdoctoral research fellowship appointments at the University of Bremen, Germany, and London School of Economics
Det andre nummeret av Nordiske organisasjonsstudier (NOS) fra den nye redaksjonen i Bergen er nå utgitt. Ansvarlig redaktør er Paul G.Roness ved Institutt for Administrasjon og Organisasjonsteori.
Ny publikasjon av Paul G. Roness og Vidar W.Rolland. Artikkelen er utgitt på International Journal of Public Administration av forlaget Routledge.
The Standing Group on Regulatory Governance of the European Consortium for Political Research awarded its second Giandomenico Majone Prize during its third biennial Conference held at the University College in Dublin, June 17-19. The prize commetee, composed of Prof. Per Lægreid (University of Bergen) Chair, Prof. Bronwen Morgan (University of Bristol) and Prof. Kutsal Yesilkagit (University of... Les mer
Linda Sangolt ved Instituttt for Administrasjon og Organisasjonsvitenskap er redaktør av den nylig utgitte boken "Between Enlightenment and Disaster - Dimensions of the political Use of Knowledge". Boken er nummer 19 i serien Philosophy and Politics utgitt på forlaget Peter Lang Publishing Group.