Det psykologiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det psykologiske fakultet

Hvordan brukes tverrprofesjonelle ansvarsgrupper for å støtte barn i tøffe livssituasjoner som trenger tett samarbeid mellom barnevern og skole? Dette har forskere med tilknytning til BLI undersøkt i en ny studie.
Aslak Hjeltnes og Laura Sætveit Miles vil løfte blikket ut over eget fagfelt og dele forskning med barn og unge. De representerer UiB i Akademiet for yngre forskere, som stiftes i høst.
Nokon ser raudt, nokon daskar neven i bordet så koppane flyg, nokon slår, nokon bannar og nokon latar som ingenting. Kvifor vert vi sinte?
Den siste tiden har det vært stort fokus på klagesaksbehandling og karakterer ved årstudiet i psykologi. Det er mange studenter som tar eksamen flere ganger for å forbedre karakterer for opptak til profesjonsstudiet i psykologi. Det kan derfor være interessant å legge frem litt mer informasjon om karakterfordeling og klagesensur. Tall over eksamensresultater for klagesaker ved Det psykologiske... Les mer