Det psykologiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det psykologiske fakultet

Som dobbeltkompetansestipendiat skal man oppnå både spesialistkompetanse og doktorgrad. Audun Havnen har i tillegg rukket å være en aktiv formidler. Nå disputerer han før tiden.
Mange hadde møtt fram i universitetsaulaen 19. mai for å høre nobelprisvinner Edvard Moser holde årets Bjørn Christiansens minneforelesning "Grid cells and the cortical map of space".
Et organisert terroranslag i Norge kan ha større effekt enn en organisert terrorhandling i Israel, viser ny studie fra Institutt for samfunnspsykologi.
På bachelorprogrammet i generell psykologi gjennomfører alle studentene et mini-forskningsprosjekt med veiledning fra forskningsgruppene. Mot slutten av semesteret arrangeres det en vitenskapelig konferanse der studentene presenterer prosjektene sine.