Det psykologiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det psykologiske fakultet

Nor Lelawati Binti Jamaludin disputerer tirsdag 31. januar 2017 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen: “The “why” and “how” of International Students’ Ambassadorship Roles in International Education”.
Stor spennvidde i tema for doktorgradene ved fakultetet denne høsten. I alt tretten kandidater disputerte og elleve tok i mot æresbevisningen i universitetsaulanen fredag 27. januar.
Lørdag 28. januar vises dokumentaren «Hearing voices – om å avbilde stemmer som ikke finnes» på NRK Kunnskapskanalen. Dokumentaren følger professor Kenneth Hugdahl og hans team i jakten på den lille detaljen i hjernen som gjør at schizofrene oppfatter stemmene som helt konkrete og virkelige. Dokumentaren er produsert av Univisjon ved UiB.
Det psykologiske fakultet satser på mer forskningsformidling. Denne uken er Margareth Barndon på plass som ny kommunikasjonsleder ved fakultet.