Det psykologiske fakultet

Nyhetsarkiv for Det psykologiske fakultet

– Norsk rom har levd i Norge siden 1800-tallet, men er fortsatt ikke godt inkludert i norsk skole. Så lenge denne gruppen står utenfor, har vi ikke et inkluderende utdanningssystem.
Aldri før har så mange ønsket å studere ved Det psykologiske fakultet. Fem av de 10 mest populære UiB-programmene i Samordna opptak hører til vårt fakultet. I tillegg har fakultetet rekordstore søkertall til masterprogrammene. Sammenlignet med fjoråret ser vi en økning på hele 27,5 %.
– Funksjonell magnetresonansavbildning (fMRI) som metode for å studere hjernens funksjoner fungere bra, men den får ikke frem nok individuell variasjon.
- Jeg ønsker å være med å legge til rette for at de ansatte ved HEMIL-senteret kan gjøre en god jobb i undervisning og forskning, og bidra til at vi samtidig kan ha det trivelig på jobb. Jeg vil jobbe utadrettet og tale instituttets sak.