Klinisk institutt 2

Nyhetsarkiv for Klinisk institutt 2

Gjennom sitt arbeid har Bruserud bidratt betydelig innen hematologisk forskning. Hans forpliktelse har skapt grunnlaget for forskningsaktivitet på AML, på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, i Helse Vest-regionen.
I en kommentar til Dagens Medisin sier kreftlege og professor Per Eystein Lønning at han er usikker på dataene fra den store brystkreftstudien som ble sluppet på ASCO mandag.
I følge Dagens Medisin var forventingene til den svært store brystkreftstudien Aphinity høye. Men resultatene vekker ikke stor begeistring blant leger og forskere.i
Postdoktor Inger Marie Løes ved Mohn Kreftforskningslaboratorium er tildelt prisen for årets ph.d.-arbeid ved Det medisinsk-odontologiske fakultet for 2016. Prisen deles ut torsdag 8. juni. Vi gratulerer!