Hjem
Polyfon kunnskapsklynge for musikkterapi
KURSTILBUD

Tilbud om kræsjkurs i formidling

Polyfon-konferansen er den viktigste møteplassen i klynga for erfaringsdeling og formidling. Har du noe å formidle, men liten erfaring med å gjøre det? Les videre!

Focus
Hvordan fokusere, engasjere og inspirere? Forskingsformidling kan læres!
Foto/ill.:
Stefan Cosma på Unsplash

Hovedinnhold

Polyfon-konferansen gir rom for erfaringsdeling og formidling, refleksjon og diskusjon. Klynga ønsker å løfte fram mange ulike perspektiv og erfaringer og legger også vekt på å gi plass til nye stemmer i den flerstemte samtalen om musikkterapi / musikk og helse.

I forbindelse med at vi åpner for forslag til bidrag (call for papers) til Polyfon-konferansen 2024, med innsendingsfrist 1. juni, annonserer vi også tilbud om et gratis kræsjkurs om formidling av fag og erfaring.

Tilbud om deltakelse på kurset vil gå ut til alle som får tilbud om å presentere i parallellsesjoner eller i posterutstillinga ved Polyfon-konferansen 2024. Vi kommer tilbake med ytterligere detaljer, men det er sannsynlig at kurset blir digitalt og at det blir holdt rundt september/oktober.

Vi er veldig glade for at Monika Overå ved Norges musikkhøgskole og Tora Söderström Gaden i Bergen kommune har sagt seg villige til å holde kræsjkurset (se Faktaboks). 

Det er snakk om to av de mest spenstige formidlerne i norsk musikkterapi. Monika Overå er universitetslektor og stipendiat ved Norges musikkhøgskole. Tora Söderström Gaden tok sin doktorgrad ved UiB og er i dag musikkterapeut ved MO Eidsvåg i Bergen kommune.

Monika og Tora har lang og variert erfaring med formidlingsarbeid i ulike format. Her lenker vi til en informasjonsvideo fra den tida de jobba sammen som musikkterapeuter ved Barne- og ungdomsklinikken ved Akershus universitetssykehus.

Akershus universitetessykehus

Denne filmen formidler noe av Tora Söderström Gaden og Monika Overå sitt tidligere arbeid ved Akershus universitetssykehus.

Foto/ill.:
Akershus universitetssykehus