Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Studiestart 2021

Fadderuken ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Fadderuken er et tilbud til alle nye studenter om å delta på et sosialt program i studiestartsuken.

To fadderledere i rosa t-skjorter leder en gruppe fadderbarn gjennom en bergensgate.
Foto/ill.:
Eivind Senneset

Hovedinnhold

Det økte smittetrykket i Bergen har gjort at fadderuken må deles opp i mindre grupper og lagt til alternative lokaler. Nå er det klart at mesteparten av arrangementene blir på UiBs campus, i tilknytning til kantiner og i telt ute.

Arrangementene under årets fadderuke skal bruke kantiner og uteområder på hele campus. Det blir satt opp telt, gjerder og toalettfasiliteter der det er nødvendig. Telt og kantiner vil være tilgjengelige for arrangement mellom kl 18-00.30 hver dag mellom 16. og 21. august.

Der det benyttes telt er det partytelt med møblering i henhold til smittevernreglene, bar med servering og høyttaleranlegg. Smittevernvakter vil være til stede for å sikre trygge og gode arrangement. Alle arrangementene følger nasjonale og lokale smittevernstiltak, blant annet med lavere musikk, og åpen uteservering hele åpningstiden.

Du som er påmeldt fadderuken ved SV-fakultetet finner informasjon om fadderarrangementene ved å følge facebookgruppen til fadderstyret.

Du finner også mer informasjon om trygg fadderuken på denne lenken.