Home
Department of Social Anthropology

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
News

Utlysning av engasjement som undervisningsassistent høst 2014

Bergen fra luften
Photo:
Colourbox

Main content

Ved Institutt for sosialantropologi er det ledig en 100 % stilling som undervisningsassistent for høstsemesteret 2014 i 4 måneder, fra 12. august til 12. desember.

Det er behov for en undervisningsassistent i følgende emner:

  • SANT100 Invitasjon til sosialantropologi (10 stp)
  • SANT105 Makt: uttrykk og løyning (15 stp)
  • GLOB101 Global utvikling (10 stp)

Undervisningsassistenten skal lede seminarene tilknyttet SANT105 og GLOB101 og dele ansvaret for SANT100 med den andre undervisningsassistenten.

Avhengig av antall studenter, vil det være mellom 3-6 seminargrupper per emne i uken for hele perioden, i tillegg til deltakelse på forelesninger. I arbeidet inngår også vurdering og kommentering av obligatoriske oppgaver. Utover ledelse av seminarene forventes det at undervisningsassistentene stiller på orienteringsmøter og møter emneansvarlig for faglig-pedagogisk veiledningssamtaler. Kjennskap til Mi Side er viktig.

Det søkes hovedsakelig etter kandidater med mastergrad i sosialantropologi. For undervisningsassistenter som ikke har pedagogisk opplæring, vil det bli arrangert kurs i seminarpedagogikk i begynnelsen av semesteret. Engasjementene lønnes med lønnstrinn 34 (L.PL.17.515/st kode 10/20) for søkere uten fullført mastergrad i sosialantropologi, og med lønnstrinn 41 (L.PL.17.515/st kode 10/20) for søkere med fullført mastergrad i sosialantropologi.

For nærmere informasjon kan interesserte henvende seg til førstekonsulent Wenche Iversen: Wenche.Iversen@sosantr.uib.no, tlf: 55589451. Søknad med vedlagt CV og attesterte kopier av relevante vitnemål og attester sendes til Wenche Iversen, Institutt for sosialantropologi, Universitetet i Bergen, PB 7802, 5007 Bergen.

 

SØKNADSFRIST 2. JUNI