Hjem
Institutt for sosialantropologi
Bachelor- og masterseremonien 2018

Gratulerer med grad i sosialantropologi!

De har gått i gangene i 8. etasje i 3-5 år, reist ut i verden på utveksling eller feltarbeid og kan nå juble for fullført grad i sosialantropologi. - Det vi har lært ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet i disse årene er uvurderlig kunnskap i vårt samfunn, sa Marte Knudsen. Hun ble nylig antropolog og var årets kandidataler under masterseremonien.

Neste
Bachelorstudenter i sosialantropologi BA-seremoni
For bachelorprogrammet i sosialantropologi stilte 11 kandidater i årets seremoni. Bakerst f.v: Lena Haugarvoll, Helene M. Tennebø, Synne Sørenes, Kjartan Tvedt, Lise B. Penne og Anna K. Thorsen. Fremste rekke f.v: Ingfrid J. T. Tørresdal, , Marit Burkeland-Lie, Rebecca Ann Hill, Marit N. Rønningen og Daria Anna Gorin
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
1/8
Masterkandidater i sosialantropolog, MA-seremonien 2018
For masterprogrammet i sosialantropologi stilte 7 kandidater i årets seremoni. F.v: Marte Knudsen, Per-Inge Skoglund, undervisningsleder Olaf H. Smedal, Kjersti F. Slettemark, Kjersti Simonsen, Constanze Almklov, Ivi-Emilie K. Panayiotou og Maria B. Ulvesæter
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
2/8
Bachelorkandidater sosialantropologi 2018
Så var diplomet i hende som bekrefter at de har fullført en bachelorgrad i sosialantropologi
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
3/8
Bachelorkandidater SV-fak 2018
Glade bachelorkandidater ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
4/8
Masterkandidater i sosialantropolog, MA-seremonien 2018
Antropologene mottar applaus og gratulasjoner fra salen
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
5/8
Masterkandidater SV-fak MA-seremonien 2018
Masterkandidater ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet skal ut i jobb - noen også kanskje videre i akademia
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
6/8
Bergen Trompetensemble på SV faks seremoni 2018
Bergen Trompetensemble åpnet seremoniene med "March for the Arch"
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
7/8
Marte Knudsen var årets mastertaler
Masterkandidat Marte Knudsen taler til sine medkandidater ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Foto/ill.:
Thor Brødreskift
8/8
Tilbake

Stemningen i Universitetsaulaen var både spent og høytidelig da Det samfunnsvitenskapelige fakultet inviterte alle sine bachelor- og masterkandidater til gradsfeiring mandag 11. juni.

Høytidelig Universitetsaula

Salen var fullsatt av kandidater, gjester og ansatte ved fakultetet for å feire kandidatene. Seremoniene ble høytidelig åpnet med fanfarer fra Bergen Trompetensemble, før leder for studieseksjonen Hilde Marie Rognås ønsket velkommen og dekan Jan Erik Askildsen holdt gratulasjonstale for kandidatene. 

Fra bachelorprogrammet i sosialantropologi deltok 11 kandidater. Alle hadde muntlig eksamen i bacheloroppgaven forrige uke, og det var nok ekstra godt å kunne motta diplomet som bekreftelse på fullført grad. Etter bachelorseremonien var det duket for masterseremoni, hvor 7 kandidater mottok sin bekreftelse på at de nå er antropologer.

Mastertaler Marte Knudsen

- Det vi har lært ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet i disse årene er helt uvurderlig kunnskap i vårt samfunn. Vi må bli flinkere til å framsnakke vår egen kompetanse, sa Marte Knudsen til salen av masterkandidater. Hun avla sin mastergrad i sosialantropologi for en måneds tid siden, etter feltarbeid og oppgaveskriving om unge Bernie Sanders-tilhengere i USA. 

Institutt for sosialantropologi gratulerer alle kandidatene på det varmeste og ønsker dere lykke til i jobb eller videre studier!