Hjem
Institutt for sosialantropologi
Årlig arrangement

Bergen Anthropology Day 2019

Chr. Michelsen Institutt og Institutt for sosialantropologi ved Universitetet i Bergen inviterer alle interesserte til byens årlige Bergen Antropologidag 13. september. Velkommen!

Logo Bergen Anthropology Day
CMI og Institutt for sosialantropologi ønsker alle interesserte velkommen til Bergen Anthropology Day 13. september!
Foto/ill.:
Dillon Ozuna

Hovedinnhold

Bergen Anthropology Day er et årlig arrangement for antropologimiljøet i Bergen, og organiseres av Institutt for sosialantropologi ved Universitetet i Bergen og Chr. Michelsens Institutt.

Arrangementet søker å samle antropologistudenter, akademikere og forskere som jobber ved Bergens mange forskningsinstitusjoner. Ettermiddagen gir et innblikk i de forskjellige antropologiske forskningsmiljøene, internasjonale samarbeid, samt pågående og nye prosjekter.

I årets program får vi blant annet innblikk i to ferske og internasjonale forskningsprosjekter, Mare Nullius og Urban Enclaving Futures, som tar oss med til Stillehavsøyene og det urbane Afrika henholdsvis. Deltagerne i panelet om "Antropologi og bærekraftsmålene" skal diskutere hvordan bærekraftsmålene kan inngå i undervisning og fremtidige prosjektideer. Antropologiens bidrag i debatten om bærekraftsmålene blir også tema.

Link til det fullstendige programmet er tilgjengelig nederst på siden.

En lett lunsj vil bli servert til alle før vi kjører i gang en ettermiddag fylt med interessante presentasjoner, diskusjoner og musikkinnslag av tidligere masterstudenter. Alle presentasjoner vil foregå på engelsk. Arrangementet er åpent for alle interesserte. Vi gleder oss til å se deg der!

Les mer om de foregående arrangementene her.

Program Bergen Anthropology Day 2019