Home
BOA

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Finansieringskilde (Klassifisering av BOA midler)

Alle BOA midler skal henføres til korrekt Finansieringskilde oppgitt av KD.

Main content

  • Finansieringskilde - klassifisering av BOA midler:
    Alle BOA midler skal kunne rapporteres ut fra hvem som finansierer våre prosjekter. KD definerer hvilke grupper - Finanieringskilder - som til enhver tid gjelder, og vi må sørge for at BOA kostnader og inntekter henføres til korrekt Finansieringskilde.
  • Finansieringskilde i søknadsfasen:
    I søknadsfasen er det hensiktsmessig å kunne henføre midler det søkes om til korrekt finansierignskilde for statistiske formål, og utarbeiding av prognoser.
  • Registering av Finansieringskilde i PA - driftsfasen:
    I PA gjøres dette av økonomikonsulent ved etablering av prosjektet; hver bidragsyter på et prosjekt knyttes til korrekt Finansierinskilde i bilde Avtale. Merk! Gjør grunndig vurdering av hvilken Finansieringskilde som velges på den enkelte avtale. For hjelp til å velge korrekt finansieringskilde, se Rutine for valg av finansieringskilde eller kontakt BOA gruppen sentralt - logg sak i UiBhjelp - for hjelp til å velge korrekt finansieringskile.
  • NB! Finansieringskilde kan ikke endres etter at et prosjekt er tatt i bruk. Da må nytt prosjekt opprettes.
    Dvs. Er prosjektet, basisbudsjettert, fakturert eller belastet med kostnader, vil det ikke lenger være mulig å endre finansingskilde, da dette vil medføre avvik mellom PA og finansregnskap (feil i prosjektgjeld) og inkonsistens ved uttak historiske rapporter. Løsning blir da å lukke prosjektet, opprette et nytt prosjekt med korrekt finansieringskilde, overføre faktura og bokførte kosntader til det ny prosjektet, før det gamle nullstilles og lukkes.
  • Finanskilde kan endres dersom prosjektet ikke er tatt i bruk. Endring MÅ gjøres av BOA gruppen, sentralt, logg sak i UiBhjelp.